Forhandler

Legetøjsbutik, dyrepark, boghandler eller købmand? Er du interesseret i at forhandle Alverdens Dyrekort?

Alverdens Dyr er et nyt samlekortkoncept hvor emnet er verdens dyr og målet er at oplyse og inspirere med fokus på læring, så produktet også virker attraktivt for forældre. Indholdet er rettet til børn i indskolingsalderen – drenge og piger – 5 til 10 år. Kortene er flotte og farvestrålende.

Den tilhørende app er udviklet til både iOS og Android og indeholder en masse ekstra materiale – billeder, videoer og viden om dyrene samt særlige “lær-at-tegne-dyret” film. I appen er også regler til at spille med kortene. For at låse de enkelte dyr op i app’en scannes bagsidernes qr kode – og bytter man kortet væk låses det igen. App’en er gratis og opdateres løbende.
Kortene kommer i pakker med 5 dyrekort og et ekstra spilkort. Der er 100 forskellige dyr, og nogle af dyrene kommer også i særlig “guld” udgave.

Til at holde styr på samlingen af dyrekort tilbyder vi en samleæske med plads til et komplet sæt – samleæsken en også en god gaveidé, i æsken ligger 3 pakker dyrekort (med garanti for guldkort) og et sæt indekskort til at hjælpe med at sortere kortene.Kortene kommer i pakker med 5 dyrekort og et ekstra spilkort. Der er 100 forskellige dyr, og nogle af dyrene kommer også i særlig “guld” udgave.

Til præsentation i butikken tilbyder vi standere til 50, 100 eller 200 pakker dyrekort – lavet i birketræ med et unikt og iøjnefaldende design.

De vejledende udsalgspriser er:

En pakke dyrekort med 5 dyrekort, kr. 20 inkl. moms

Samleæske inkl. 3 pakker dyrekort, guldkortgaranti og indekskort, kr. 89 inkl. moms

Alverdens dyrekort er:

– 100 flotte dyrekort, inkl. “guldkort”
– Gratis app til iOS og Android med en masse ekstra indhold
– Et sjovt spil for to personer
– Sælges i pakker á 5 dyrekort plus et spilkort
– Målrettet drenge og piger fra 5 til 10 år
– Fokus på læring og udvidelse af kendskab til dyrene
– Udvidelser og nye serier på vej
– Skærmtid med god samvittighed